Kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Harun Aydoslu, geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları ligin ilk yarısının son maçı olan Kırıkkalespor müsabakası sonrasında oyuncularına bir hafta izin verdiğini ve bu bir haftalık izinde de kendisinin detaylı bir rapor hazırladığını söyledi. 
Salı günü toplanacak olan takımın ligin ikinci yarısının hazırlıklarına başlayacağını hatırlatan Aydoslu, ‘’Bu zaman zarfı içerisinde teknik ekibim ile birlikte takımın bir değerlendirmesini yapacağız. Takımımızın eksik yerlerini ve bu eksik yerlere alınabilecek oyuncuların analizlerini çıkaracağız’’ dedi. 
Ligin ikinci yarısında transferini planladıkları oyuncuların kendilerine uyabilecek, kişilik ve futbolcu kalitesi kanıtlamış oyuncuları kadrolarına katmayı planladıklarının altını çizen Aydoslu, ‘’Transferleri yaparken de takımın dengesini bozmamaya gayret göstereceğiz. Takımda çok eksik var. Alternatif bir oyuncularımız yok. Ciddi sıkıntılar var takımda. Bizim bildiğimiz, tanıdığımız oyuncular üzerinde duracağız. Belki lider Zara Belediyespor ile 10 puanlık bir fark var. Ama bu hiç önemli değil. İkinci dönem iyi bir hazırlıkla nokta transferlerle bu işi sonuna kadar kovalayacağız. Ben teknik adım olarak söz veriyorum sonuna kadar bu şehre bu takıma layık bir ekip oluşturup onurluca bir ekip oluşturup sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. 
İyi bir kamp dönemi geçirmemiz lazım. İmkanları en iyi olan kulüpte çalışıyorlar oyuncularımız. Bunun bilmeleri lazım. Var oluş nedenlerini iyi anlatmak lazım. Sorumluluklarını daha iyi anlatmak lazım. Takımı her yönüyle maçlara hazırlamak lazım. Kendime, teknik ekibime güveniyorum. En az 4 oyuncu almayı planlıyoruz. Maaliyeti düşük, gelecek için umut vadeden oyuncuları almayı planlıyoruz. Bu takımın alt yapısı yok. Alt yapıdan alacağım oyuncu yok. 11’e 11 oynama şansım olmadı. Takım kadrosu 20 kişi, bunun üçü kaleci. Nokta transfer yapacağız. Oynadığı takımlarda verimli, kişilik olarak bildiğimiz oyuncu, takımı bozmayacak oyuncu almayı planlıyoruz. Bu hepimizin menfaati olacak. Daha iyi takım olacağımıza eminim. Benim o saatten sonra sorumluluğum aratacak ve hesap vermem daha doğru olacak’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim