Sezon başında teknik direktör Feridun Dündar’ın görevinden ayrılmasının ardından bir başka Yozgatlı teknik adam olan İlhan Özbay’ı göreve getiren Sorgun Belediyespor yönetimi teknik direktör sorununu çözdükten sonra zaman geçirmeden iç transferi ardından da dış transfer çalışmalarına başlamıştı. Teknik direktör İlhan Özbay’ın istekleri doğrultusunda iç tranfer ve dış transfer çalışmalarını yürüten Sorgun Belediyespor yönetimi yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olacak bir takım kurmaya çalıştı. İç transferi tamamlayan dış transferde de 4 oyuncunun daha transferini gerçekleştirdikten sonra transferi noktalayacak olan Sorgun Belediyespor, dün Yimpaş Fabrikalar Sahasında bulunan Yimpaş Yozgatspor’a ait antrenman sahasında teknik direktör İlhan Özbay gözetiminde yeni sezon hazırlıklarına başladı.
Sorgun Belediyespor’un çiçeği burnunda teknik direktörü İlhan Özbay, yaklaşık 1 ay önce Sorgun Belediyespor ile anlaştığını hatırlatarak, ‘’Geçen sezon futbol oynadığım Sorgun Belediyespor ile teknik direktör olarak anlaştım. İmzayı atmamım ardından iç transfer çalışmalarını tamamladık. Ardından da bir çok kaliteli oyuncuyu dış transferde renklerimize kattık. Hem iç hem de dış transferde renklerimize kattığımız oyuncularımız dün Sorgun’a geldiler ve bu oyuncularımız ile yeni sezon hazırlıklarına başladık’’ dedi.
Transferini düşündükleri dört oyuncu dışında şuanda eksiklerinin bulunmadığını dile getiren Özbay, ‘’Transferini düşündüğümüz oyuncuların da takıma katılması ile tam kadro olarak yeni sezon hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Takımda uyum sorununun olmaması için dış transferi biran önce bitirerek renklerimize katacağımız oyuncuların kampa katılmalarını sağlamaya çalışıyoruz. Transferini gerçekleştireceğimiz oyuncular kampımıza ne kadar erken katılırlarsa bizim için o kadar iyi olur’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim